INFORMASI

MAKLUMAN

Blog ini adalah hak milik Pintu Ilmu Resources (00159443-D) - PUSAT RAWATAN HOMEOPAYHY- yang beralamat di: Pusat Perubatan Holistik dan Alternatif 4932, Traffic Light Tok Jiring, Jalan Kelantan 21060 Kuala Terengganu, Darul Iman. Untuk lokasi klinik sila klik di sini

Pada 08/11/2015 klinik ditutup kerana doktor bertugas outstation. Harap maklum.

TESTIMONIAL TERKINI i

TAJAAN

Selasa, 12 Mei 2009

APA ITU PERUBATAN ELEKTRONIKPerubatan elektronik merupakan kaedah perubatan terkini yang dihasilkan melalui proses 'Electromagnetic Coding' ke atas bahan-bahan yang diperlukan bagi merangsang dan memperbaiki sistem organ yang meliputi sistem psikologi, saraf, tulang, otot, limpatik, pernafasan, penghadaman, peredaran darah, perkumuhan, endrokrin, pembiakan dan sistem otak.

Serangan penyakit atau gangguan terhadap fungsi organ juga ditunjukkan melalui gangguan terhadap 'Wave Patten' dan 'Wave Lenght' sesuatu organ.

Bahan-bahan yang diperlukan bagi merangsang fungsi organ dan gelombang sesuatu penyakit dikodkan secara 'Electromagnetic Coding' bagi digunakan samada di dalam bentuk 'Constructive Wave Interference' atau 'Destructive Wave Interference'.